Bus-Halte.nl de gezelligste Club voor Bus Bezitters!
Laatste Shout - Gepost door: trappist - Vrijdag, 03 Juni 2016 12:33
deze middag ga ik mijn Primastar na 12 jaar trouwe dienst omwisselen tegen een (gebrukte) Nissan NV200 Evalia!
Nieuws

Nieuws->Nieuws   
Bestelauto van het jaar 2007...Renault Trafic

Patrick, bedankt voor dit nieuwtje:

Renault Trafic Bestelauto van het Jaar 2007

De prestigieuze verkiezing Bestelauto van het Jaar is dit jaar gewonnen door de Renault Trafic. De jury roemde de onlangs vernieuwde bedrijfsauto met name vanwege de sterke kilometerkostprijs.

Elk jaar kiest een deskundige jury van bedrijfsautojournalisten, fleetowners en vertegenwoordigers van leasemaatschappijen de Bestelauto van het Jaar. De jury beoordeelt modellen op onder meer hun kilometerkostprijs, functionaliteit, comfort, veiligheid en rijeigenschappen. De Renault Trafic bleek op de punten zeer goed te scoren en mag zich daardoor Bestelauto van het Jaar 2007 noemen. De eveneens dit jaar gefacelifte Master behaalde de tweede plaats. Ook op zaken als functionaliteit, uitstraling en kwaliteit van de importeur/het dealernetwerk scoorden de bedrijfsauto’s van Renault boven het gemiddelde.

Renault heeft halverwege dit jaar het gamma van de Trafic en de Master vernieuwd. De motoren en versnellingsbakken van dit ijzersterke duo zijn aangepakt. Het dieselmotorengamma is volledig herzien, met onder meer de toevoeging voor de Renault Trafic van de krachtige en zuinige 2.0 dCi. Daarnaast is het uiterlijk van beide bedrijfsauto’s opgefrist en zijn de auto’s voorzien van comfort- en veiligheidsverhogende zaken als automatische ruitenwissers met regensensor vóór, een vertraagde uitschakeling van de koplampen en een derde sleutel (handig voor fleetowners en verhuurbedrijven).

De nieuwe Trafic en Master zijn geschikt voor gesloten (bestel) en open (open laad- of kiepbak) goederentransport en personenvervoer (combi, minibus). De Trafic Passenger, die plaatst biedt aan negen inzittenden (acht voor de nieuwe Trafic Passenger Privilčge), is niet alleen ideaal voor zakelijk vervoer, maar bijvoorbeeld ook voor gezinnen die op veel ruimte gesteld zijn. De auto’s bieden voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers op maat gemaakte oplossingen met platformcabines, chassis met enkele of dubbele cabine en andere varianten voor verdere ombouw.


door Willem, Zondag, 26 November 2006 12:11, Commentaar(0), lees alles
Bus-halte leeft!!

Steeds meer leden vinden de weg naar onze site, de bezoekers aantallen nemen gestaag toe en de informatievoorziening wordt steeds completer. Flintstone en Mas hebben onlangs ieder een promo-afbeelding ontworpen. Wij vinden dat het niet bij zomaar een forum-afbeelding moet blijven. Heren, bedankt!
door Willem, Vrijdag, 24 November 2006 17:01, Commentaar(0), lees alles
Korting voor leden bij NLpower.com

Op aangeven van Tukker hebben wij contact opgenomen met de mensen achter NL Power Autostyling. Alle bus-halte leden krijgen 5 procent korting op het gehele assortiment van NL Power Autostyling.

Kijk zelf maar en surf naar: NL Power Autostyling

Geef even aan dat je lid bent van bus-halte.nl en vermeldt tevens even je naam (die je gebruikt binnen onze club).
door Willem, Maandag, 13 November 2006 11:32, Commentaar(0), lees alles
Je Bus bij nacht

De dagen worden weer korter, velen van ons vertrekken 's-ochtends in het donker en komen 's-avonds in het donker weer terug... In ons foto-album staan bijna alleen maar foto's van onze bussen bij daglicht. Maar zeg nou zelf...in het schermerlicht of bij het licht van een straatlantaarn zijn ze ook niet te versmaden...

Dus aan jullie het verzoek om een mooi plaatje van jullie bussen te maken in het donker. Maak er maar wat bijzonders of ludieks van....de mooiste inzending verdient een prijs!

Succes! (de foto's kunnen jullie posten in ons foto album)


door Willem, Dinsdag, 31 Oktober 2006 00:22, Commentaar(0), lees alles
Dubbel-Din oplossing van Kenwood

Paul Witteveen is sinds kort ook leverancier van Kenwood Multi Media, speciaal voor Bus-halte.nl heeft hij een club-aanbieding samengesteld van Dubbel-Din Multi-Media apparatuur.

Heb je interesse, surf dan even naar: Paul Witteveen

Geef even aan dat je lid bent van bus-halte.nl en vermeldt tevens even je naam (die je gebruikt binnen onze club).

(ps kijk in het fotoalbum voor leesbare specs)


door Willem, Woensdag, 27 September 2006 23:27, Commentaar(0), lees alles
Korting op LED-knipperlichtjes bij IC DESIGN

Bus-halte.nl heeft in overleg met IC DESIGN een leuke aanbieding voor jullie in petto. Een setje LED-knipperlichtjes kost voor onze leden 20 euro incl. BTW en incl. verzendkosten.

Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar: Sander van IC DESIGN. Geef even aan dat je lid bent van bus-halte.nl en vermeldt tevens even je naam (die je gebruikt binnen onze club).

Sander regelt daarna de rest.

Succes!

(kijk voor meer foto's in het forum onder "tips en trucs")


door Willem, Woensdag, 20 September 2006 22:36, Commentaar(0), lees alles
Samenwerking tussen Paul Witteveen & Bus-halte.nl

Langzamerhand begint onze club in omvang toe te nemen, steeds vaker krijgen wij vragen van leden omtrent:

- de inbouw van cruise control;
- motortuning;
- xenon-verlichting;
- de inbouw van navigatie;
- etc.

Al weer een jaar geleden hebben wij (via vivario.nl) een succesvolle inkoopactie op touw gezet met betrekking tot de inbouw van een john gold cruise control in onze bussen. De scherpe prijs en de manier waarop Paul Witteveen zijn werk verricht heeft is niet onopgemerkt gebleven. Nog steeds krijgt hij nieuwe reacties en inbouwklussen door deze actie!

Paul kent onze bussen op elektronisch gebied van A tot Z en zou tijdens klus-meetings van grote waarde kunnen zijn. Daarom zijn wij overgekomen dat Paul Witteveen en Bus-halte.nl de samenwerking aangaan op het elektronisch vakgebied!

Deze samenwerking kan uitmonden in:

- een inkoopactie (navigatie, cruise control, xenon-verlichting);
- algemene korting voor Bus-halte leden;
- (actieve) aanwezigheid van Paul bij klus-meetings;
- inkoop-voordelen (via Paul);

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, deze club is er VOOR en DOOR leden, en door deze samenwerking met Paul Witteveen kunnen wij iets doen VOOR onze leden. Samen onze bussen tegen een aantrekkelijke prijs zo mooi mogelijk maken…dat staat voorop! Wij hebben een nieuw forum gemaakt over onze partners/sponsors, hierin kunnen jullie je ervaringen vertellen.

Bezoek voor meer informatie over de diensten van Paul Witteveen zijn site: van www.paulwitteveen.nl


door Willem, Dinsdag, 12 September 2006 00:20, Commentaar(0), lees alles
LED-knipperlichtjes !!!!

Een paar maanden geleden heb ik een topic gepost over mijn nieuwe LED-knipperlichtjes. Ik heb contact opgenomen met degene die ze levert en een leuk prijsje af kunnen spreken. Inclusief verzendkosten komt 1 setje op ongeveer 25 euro. Heb je interesse, vermeldt dan even onder "commentaar" je naam. Aan de hand van het aantal bestellingen wordt dan uiteindelijk de definitieve prijs bepaald.

Ze zijn heel simpel aan te brengen, kijk op het forum onder "tips en trucs" voor meer foto's.


door Willem, Woensdag, 23 Augustus 2006 01:15, Commentaar(1), lees alles
Verplicht Registreren

Registratie verplicht

Tot onze spijt hebben wij het 1 en ander moeten wijzigen....

Vanaf heden kan er alleen nog op het forum gepost
worden als je je registreerd.....

Doordat spammers ook dit forum hebben weten
te bereiken en het ons elke dag een hoop tijd kost
al die berichten weer te verwijderen.

Het is jammer maar er is helaas geen ander mogelijkheid
voor, bannen gaat niet aangezien zij steeds andere
ip adressen gebruiken.

Onze excusses voor het ongemak,
Wij hopen dat u begrip op kunt brengen voor deze beslissing.

Met vriendelijke groet,

Team Bus-Halte.nldoor Mark, Dinsdag, 11 Juli 2006 23:16, Commentaar(0), lees alles
Uw eigen bus-halte.nl e-mail adres?

Als enige site in Nederland kunnen wij van bus-halte.nl een extraatje aan onze leden aanbieden!!!!!! Er is de mogelijkheid om uw eigen E-mail adres aan te maken met uw eigen naam en de toevoeging @bus-halte.nl. De leden die hier belangstelling voor hebben kunnen een mailtje sturen naar:info@bus-halte.nl en je krijgt de instructies toegestuurd om je eigen @bus-halte.nl adres te activeren


door bertus, Zaterdag, 03 Juni 2006 00:04, Commentaar(0), lees alles
 3 Pagina's 1 2 3 


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 


Bus-Halte.nl is een onderdeel van Opel Scene Nederland
©2002-2006 All rights reserved

Pagina genereerd in 0.09106 seconden met 24 queries